bedrijfsuitje drenthe

Bedrijfsuitje of groepsuitje in Drenthe?

✅ Boek hier hét leukste bedrijfsuitje! ✅ Geniet van een uniek en spectaculair bedrijfsfeest of groepsuitje! 

Zo wordt jouw bedrijfsuitje of groepsuitje een succes!

 • Een contactpersoon die altijd voor jou bereikbaar is 
 • Alles op één plek, activiteiten, buffet, BBQ, catering én overnachten 
 • 4 ruime zalen, grote capaciteit binnen en buiten op een 32 hectare terrein 
 • Ruime parkeerplaatsen 
 • Flexibiliteit ten opzichte van wensen gast 
 • Voordelige tarieven 
 • We kunnen rekening houden met elke dieetwens 
 • Gegarandeerd een onvergetelijk feest 

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Drenthe

bedrijfsfeest

PartyTime

Voorbeeld feestavond PartyTime vanaf 30 personen tot 500 personen:

 • aankomst met een heerlijk drankje
 • 3 keer gedurende de avond een live bereid vlees/vis gerecht
 • inclusief 4 uur drinken
 • inclusief muziek en/of DJ
Golf by Night groepsuitje

Golf by Night 

Een spectaculair gezicht! Verlichte golfballen die als sterren door de lucht schieten! Vuurkorven op het terras, lichtjes, dekentjes....een heerlijk winters sfeertje. Combineer met een winter BBQ en blijf lekker buiten, een uniek winter arrangement. 

Bedrijfsuitje GPS

GPS tocht

Een avontuurlijke tocht midden in de natuur. In zomer én winter gewoon genieten! Leuke opdrachten voor een teambuilding.
Bij terugkomst genieten van een sfeervolle buiten BBQ of een gezellig buffet. 

Smokkeltocht bedrijfsuitje

Smokkelspel

Stel je voor"in het 'duustere en roege' veengebied smokkelen, de gendarme zit je op de hielen en jij moet de laatste flessen Black Lake Whiskey uit de stokerij halen! Ons meest geboekte activiteit. Gewoon weer even buiten, heerlijk 'spelen'
Na afloop bij de BBQ of het Buffet is het altijd lachen om de hilarische verhalen!

Indoor groepsuitje

Indoor programma

Buiten is het koud maar binnen is het super gezellig! Midgetgolf, Curling en schieten voor een avondvullend programma! Gezellig te combineren met hapjes in de pauzes of een buffet vooraf.

paintball bedrijfsuitje

Paintball

Een stoer bedrijfsuitje! In onze mooie 3,2 hectare buiten arena vol bunkers en loopgraven strijden met je collega's! Een echte adrenaline-rush! Hierna is een BBQ met lekkere biertjes een mooie afsluiter

Bubble voetbal

Bubble voetbal

Een hilarisch potje voetbal! super voor teambuilding en geweldig om naar te kijken. Een actief groepsuitje volop competitie! Als afsluiter een gezellig drie gangen diner of Buffet en jullie dag is compleet!

Spectaculaire bedrijfsuitjes of groepsuitjes

Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren is wat wij bij Landgoed Zwartemeer het allerliefst doen. Zoveel mensen, zoveel verschillende wensen. Wij zorgen er graag voor dat jouw bedrijfsfeest top geregeld is!

Elke keer weer bijzonder om mee te mogen maken. Van jullie bedrijfsfeest een blijvende herinnering maken is heel erg speciaal. Wij helpen jou graag een spectaculaire dag te organiseren waarop jij samen met jouw collega's met veel plezier op terugkijken.

Kom gezellig en geheel vrijblijvend een keer langs om een indruk te krijgen van ons Landgoed. De koffie staat uiteraard altijd klaar.
Hier zie je een filmpje van het Dutch Jeep Camp wat wij al zoveel jaren met plezier verzorgen.

Overnachten bedrijfsuitje drenthe blokhutten

Bedrijfsuitje of groepsuitje met overnachting

Wil je meer activiteiten doen en is 1 dag tekort? Leuk! Blijf dan gezellig overnachten! We hebben 35 Canadese Blokhutten voorzien van alle gemakken. 

Jouw bedrijfsuitje of groepsuitje

We maken graag een afspraak op onze locatie zodat we samen jullie wensen kunnen doorspreken. Wij zijn ervan overtuigd dat je een goed bedrijfsfeest samen organiseert. Op onze website vind je al veel inspiratie maar alles wordt op jouw wens afgestemd. Op basis van alle wensen maken we een passend voorstel voor jouw bedrijfsfeest met sfeerimpressies en begroting. Hierop volgt uiteraard jouw reactie en kunnen we eventuele wijzigingen en aanpassingen doorvoeren. Na akkoord gaan wij beginnen met de voorbereidingen en organisatie. We leggen alle gegevens vast in een draaiboek zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Onze eventmanagers hebben jarenlange ervaring waardoor alles vlekkeloos gaat verlopen! 
We zijn alle dagen bereikbaar op 0591314654 om een afspraak in te plannen. Via onderstaande knop kun je per mail een afspraak maken.

Bedrijfsfeest of groepsuitje op onze locatie

Jouw bedrijfsfeest of groepsuitje in Drenthe kan op onze locatie binnen of buiten. We hebben op Landgoed Zwartemeer 32 hectare terrein met alle faciliteiten. Feesten vanaf 50 personen tot 1000 personen zijn mogelijk. 

Bedrijfsuitje met teambuilding 

Een bedrijfsuitje of groepsuitje met teambuilding zoals het spectaculaire Golf by Night, Paintball, Highland Games of een Indoor programma met Midgetgolf, Curling en schieten. Alles is mogelijk bij landgoed Zwartemeer

Checklist bedrijfsuitje

Jij wilt graag een uniek feest dat qua invulling past bij jouw bedrijf. Samen kunnen we kijken wat het best bij jullie past.


 • Wat is de reden voor het feest?

De reden waarom je het bedrijfsfeest gaat organiseren is van groot belang bij de uitvoering van het feest. Is het bedoeld omdat jullie een jubileum, opening, prestatie of verhuizing willen vieren of staat het gewoon standaard jaarlijks op de agenda?
En is het dan bedoeld voor teambuilding, meer saamhorigheid of gewoon voor de leuk? Wanneer dat duidelijk is kunnen wij invulling gaan geven aan jullie bedrijfsfeest.


 • Onze locatie

Het kiezen van een geschikte locatie is erg belangrijk. Wanneer je het feest op eigen locatie doet is er vaak nog het 'werkgevoel' aanwezig. Bij Landgoed Zwartemeer ben je er even helemaal uit. Onze locatie is ook voor grote partijen helemaal af te huren.


 • Wie zijn de gasten?

Wanneer de gasten enkel het personeel is wat bij jouw bedrijf werkt is vaak teambuilding de bedoeling. Hier kunnen wij ruim in voorzien met tal van leuke activiteiten. Een actieve dag met als afsluiter een BBQ of Buffet inclusief drankjes is gegarandeerd een succes.


 • Feestavond

Is een feestavond de bedoeling? Dan kunnen wij zorgen dat het entertainment past bij de sfeer die jij zoekt voor jouw bedrijfsfeest. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een coverband of misschien wel een interactieve pubquiz.


 • Sfeer

Een thema voor je bedrijfsfeest doet het altijd goed! Een dresscode is goed voor de teamspirit en zet direct de toon voor de avond. We hebben vier zalen die we prachtig kunnen decoreren in alle thema's.


 • Eten en drinken

We kunnen in catering voorzien in elke wens. Fingerfoods gedurende de avond of vooraf aan de feestavond een heerlijk buffet aangepast op een thema. Zelfs in de winter een gezellige buiten BBQ is mogelijk.

 • Draaiboek

Een draaiboek voor jouw bedrijfsfeest is makkelijk. Graag maken wij die samen met jou zodat jouw bedrijfsuitje onvergetelijk wordt.