leuke activiteiten vrijgezellenfeest

Activiteiten in Drenthe

Voor de leukste familiedag, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of vergaderbreak hebben wij dé leukste activiteiten in Drenthe!

Alles op 1 plek!

Wil jij graag dé perfecte locatie voor jouw familiedag, bedrijfsfeest of groepsuitje? Dan ben je bij Landgoed Zwartemeer aan het goede adres. 32 hectare vol beleving! Activiteiten, overnachten en lekker eten. 
Alle arrangementen worden op maat gemaakt. Je kunt de activiteiten naar hartenlust combineren. Pauzes met drankjes en eten worden uiteraard niet vergeten. 
En is één dag tekort? Dan gaan jullie heerlijk overnachten in de Canadese Blokhutten met kampvuur.
 Dus kom gauw een keer langs om bij een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag tijd voor jou!

Activiteiten in Drenthe

Activiteit Golf in Drenthe

Golf

Golf op onze mooie par 3 baan in Drenthe is puur beleving. Omringd door het mooie landschap genieten van jouw bijzondere familiedag of vriendenuitje

Golf by Night

Golf by Night

Uniek in Noord nederland! We hebben 9 holes verlicht en voor een bedrijfsfeest is dit een supervette activiteit! Lekker buiten en een spectaculair gezicht.

Midgetgolf drenthe

Midgetgolf

Wanneer het buiten kouder is dan is de hal met Midgetgolf heerlijk om in te vertoeven. Combineer het lekker met eten van de kaart of bijvoorbeeld hapjes
Gezellig!

indoor curling

Indoor Curling

Curling in de hal op matten. Super gezellig om te doen. Ook kun je dit combineren met Midgetgolf en schieten voor een avondvullend programma

indoor schieten drenthe

Indoor Schieten

Competitie! Wie is de beste schutter? Blaaspijp, pijl en boog en windbuks schieten. Gezellig in de grote hal na een smakelijk Buffet of BBQ

GPS puzzeltocht

GPS tocht

Een avontuurlijke tocht over ons mooie terrein. Genieten van de Drentse natuur. Download de QR code en begin jullie tocht!

Survival Drenthe

Survival Drenthe

Een supergaaf vrijgezellenfeest of een stoere teambuilding? Het kan allemaal op onze uitdagende survivalparcours!

Bubble voetbal

Bubble voetbal

Team up! Speel een knotsgek potje voetbal. hilarisch om te zien en superleuk om te doen. Schakel je collega's een voor een uit!

highland games drenthe

Paintball drenthe

Op het mooiste en grootste buiten terrein van Europa Paintball spelen. Bunkers. loopgraven en dikke bossen. Alles aanwezig voor de nodige adrenaline!

Highland games Drenthe

Highland games

Op het strand spelen zich deze stoere spelen af. Competitie en samenwerking worden gestimuleerd. Wie is de sterkste van jullie?

meerkamp drenthe

Meerkamp

Van een hilarische flipperrace naar volop competitie ski-lopen! De ludieke Meerkamp is heel erg geschikt voor een familiedag 

Bootcamp drenthe

Militaire Training

Gespecialiseerde en proffesionele trainingen om onderlinge samenwerking en teambuilding te bevorderen

vissen zwartemeer drenthe

Vissen

Vissen in een prive-plas bij Landgoed Zwartemeer. Uitgezet zijn voornamelijk karper en witvis. 

smokkelspel

Smokkelspel

In het donkere, 'roege' veengebied drank voorbij de douaniers smokkelen. Hilarisch en super spannend!

Bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje

Onze activiteiten zijn dé leukste in Drenthe maar uiteraard zijn de pauzes ook belangrijk! Je kunt je groepsuitje samenstellen met een koffie-ontvangst, een lunch of een diner. 

Je kunt zelfs blijven slapen wanneer één dag tekort is! 

Horeca mogelijkheden

koffie met gebak

Ontvangst Koffie

Een gezellige familiedag of een bedrijfsfeest begin je met een heerlijke koffie ontvangst. Met cake, gebak of een streekgerecht zoals krentenbrood met boter.

bitterballen

Tussendoortjes

Samen genieten van de heerlijkste tussendoortjes. Bitterballen, fruit, saussijzenbroodjes of misschien een kop snert? Doe gewoon wat jullie lekker vinden!

Buffetten

Buffet

De afsluiter van de dag. Gezellig nog even eten en drinken. Onze Buffetten zijn met zorg samengesteld. Dieetwensen of eigen invulling aan het buffet geven komen wij graag aan tegemoet

BBQ

BBQ

Buiten of binnen, het hele jaar door genieten van gezellig BBQen! Op grote grillen in de zaal of heerlijk buiten op het terras. Zo is jullie dag helemaal compleet!

a la carte

A la Carte

Genieten van een heerlijke kaart volop variatie. Vis, vlees, vegetarisch, onze chef-kok Peter bereidt met veel liefde jullie maaltijd. Speciale drie gangen diners zijn onze specialiteit

Activiteiten voor grote groepen

Voor bedrijfsuitjes of groepsuitjes met grote groepen is Landgoed Zwartemeer ideaal. We hebben een groot gevarieerd aanbod aan activiteiten. Onze arrangementen op maat kunnen rekening houden met hele grote groepen. Door de activiteiten te combineren of meerdere instructeurs in te zetten is iedereen altijd gezellig bezig en hoeft niemand te wachten.