activiteiten in Drenthe

Dé leukste activiteiten in de gezonde buitenlucht voor elk budget! Stel zelf jouw dag samen op de offertepagina! Activiteiten | Eten | Overnachten

Activiteiten in Drenthe

Wil jij graag dé perfecte locatie voor jouw familiedag, vriendenuitje, bedrijfsfeest of groepsuitje? Dan ben je bij Landgoed Zwartemeer aan het goede adres. 32 hectare vol beleving in de mooie provincie Drenthe!
Activiteiten, overnachten en lekker eten.
Alle arrangementen worden op maat gemaakt. Je kunt de activiteiten naar hartenlust combineren. Pauzes met drankjes en eten worden uiteraard niet vergeten.
En is één dag tekort? Dan gaan jullie heerlijk overnachten in de Canadese Blokhutten met kampvuur.
Dus kom gauw een keer langs om bij een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag tijd voor jou!

In verband met Corona: 

  • groepsgrootte vanaf 1 juni tot max. 30 pers plus horeca
  • groepsgrootte vanaf 1 juli tot max. 100 pers plus horeca

Natuurlijk alles met aanvullende maatregelen van de dan geldende RIVM maatregelen

Activiteiten voor alle uitjes in Drenthe

klootschieten in drenthe

Klootschieten

Heerlijk genieten van een wandeling in de Drentse natuur. Gezellig met je vrienden of familie genieten van deze oer-hollandse activiteit.
Na een korte uileg krijgt elk team een 'kloot' mee en proberen jullie met zo weinig mogelijk worpen de wandelroute af te leggen. Het team met de minste worpen heeft gewonnen!
Tarief:
7,50 p.p.

fierljeppen in drenthe

Fierljeppen

Polsstokhoogspringen of de Friese benaming: Fierljeppen! Een Friese sport maar ook goed te doen in Drenthe. Eigenlijk slootjespringen voor volwassenen. Geniet van de zon, natuur en water!
Tarief:
15.00 p.p.

survival

Survival Drenthe

Een supergaaf vriendenuitje of een stoere teambuilding? Het kan allemaal op onze uitdagende survivalparcours!
Tarief:
15.00 p.p.
Inclusief teambuilding zoals communicatie: 20.00 p.p.

bubble voetbal

Bubble voetbal

Team up! Speel een knotsgek potje voetbal. hilarisch om te zien en superleuk om te doen. Schakel je collega's een voor een uit!
Tarief:
17.50 p.p.

paintball

Paintball drenthe

Op het mooiste en grootste buiten terrein van Europa Paintball spelen. Bunkers. loopgraven en dikke bossen. Alles aanwezig voor de nodige adrenaline!
Tarief:
20.00 p.p.
100 kogels extra 7.50 p.p.

Expeditie robinson

Expeditie Landgoed

Teamuitje of bedrijfsuitje met teambuilding! 

✔Snelheidsproef
✔Krachtproef
✔Vertrouwensproef
✔Balansproef
✔Finaleproef! Vuur maken!
Tarief 24.50 p.p. 
Vanaf 25 personen

xxtreme survival

XXtreme Survival

De XXtreme Survival baan gaat bestaan uit 4 onderdelen: de Jumper, de Floater, de Paal! en de 30 meter lange hindernisbaan over de visvijver!

Tarief:
17.50 p.p.

Golf by night

Golf by Night

Uniek in Noord nederland! We hebben 9 holes verlicht en voor een bedrijfsfeest is dit een supervette activiteit! Lekker buiten en een spectaculair gezicht.
Tarief:
17.50 p.p. + Glowbal in bruikleen

familiedag activiteit

Meerkamp

Van een hilarische flipperrace naar volop competitie ski-lopen! De ludieke Meerkamp is heel erg geschikt voor een familiedag
Tarief:
17.50 p.p.

Activiteit Golf in Drenthe

Golf

Golf op onze mooie par 3 baan in Drenthe is puur beleving. Omringd door het mooie landschap genieten van jouw bijzondere familiedag of vriendenuitje
Tarief:
9 holes 10.00 p.p.
18 holes 15.00 p.p.

highland games drenthe

Highland games

Op het strand spelen zich deze stoere spelen af. Competitie en samenwerking worden gestimuleerd. Wie is de sterkste van jullie?
Tarief:
17.50 p.p.

Bootcamp drenthe

Militaire Training

Gespecialiseerde en proffesionele trainingen om onderlinge samenwerking en teambuilding te bevorderen
Tarief:
20.00 p.p.

GPS tocht

GPS tocht

Een avontuurlijke tocht over ons mooie terrein. Genieten van de Drentse natuur. Download de QR code en begin jullie tocht!
Tarief:
12.50 p.p.

indoor programma

Midgetgolf

Wanneer het buiten kouder is dan is de hal met Midgetgolf heerlijk om in te vertoeven. Combineer het lekker met eten van de kaart of bijvoorbeeld hapjes
Gezellig!
Tarief:
7.50 p.p.

Curling drenthe

Indoor Curling

Curling in de hal op matten. Super gezellig om te doen. Ook kun je dit combineren met Midgetgolf en schieten voor een avondvullend programma
Tarief:
7.50 p.p.

indoor schieten

Indoor Schieten

Competitie! Wie is de beste schutter? Blaaspijp, pijl en boog en windbuks schieten. Gezellig in de grote hal na een smakelijk Buffet of BBQ
Tarief:
12.50 p.p.

smokkelspel in drenthe

Smokkelspel

In het donkere, 'roege' veengebied drank voorbij de douaniers smokkelen. Hilarisch en super spannend!
Tarief:
17.50 p.p.

Trainingsweekend met activiteiten 

  • 2 x overnachten
  • 2 x gezond ontbijt
  • 2 x uitgebreide lunch
  • 1 x BBQ Zwartemeer
  • 1 x Pastamaaltijd
  • 1 x activiteit

Dit arrangement is 134,95 p.p. exclusief drankjes

Aciviteiten voor bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje

Onze activiteiten zijn dé leukste in de provincie Drenthe maar uiteraard zijn de pauzes ook belangrijk! Je kunt je groepsuitje samenstellen met een koffie-ontvangst, een lunch of een diner. 

Je kunt zelfs blijven slapen wanneer één dag tekort is! 

Activiteiten en Horeca mogelijkheden

Ontvangst Koffie

Een gezellige familiedag of een bedrijfsfeest begin je met een heerlijke koffie ontvangst. Met cake, gebak of een streekgerecht zoals krentenbrood met boter.

Tussendoortjes

Samen genieten van de heerlijkste tussendoortjes. Bitterballen, fruit, saussijzenbroodjes of misschien een kop snert? Doe gewoon wat jullie lekker vinden!

Buffet

De afsluiter van de dag. Gezellig nog even eten en drinken. Onze Buffetten zijn met zorg samengesteld. Dieetwensen of eigen invulling aan het buffet geven komen wij graag aan tegemoet

BBQ

Buiten of binnen, het hele jaar door genieten van gezellig BBQen! Op grote grillen in de zaal of heerlijk buiten op het terras. Zo is jullie dag helemaal compleet!

A la Carte

Genieten van een heerlijke kaart volop variatie. Vis, vlees, vegetarisch, onze chef-kok Peter bereidt met veel liefde jullie maaltijd. Speciale drie gangen diners zijn onze specialiteit

Activiteiten voor grote groepen

Voor bedrijfsuitjes of groepsuitjes met grote groepen is Landgoed Zwartemeer ideaal. We hebben een groot gevarieerd aanbod aan arrangementen. Onze arrangementen op maat kunnen rekening houden met hele grote groepen. Door te combineren of meerdere instructeurs in te zetten is iedereen altijd gezellig bezig en hoeft niemand te wachten.