bruiloft locatie drenthe

Bruiloft Locatie Drenthe

Wij verzorgen graag de locatie voor jullie trouwfeest. Onbezorgd genieten van een onvergetelijke belevenis voor het bruidspaar en gasten staat bij ons nummer één! 

Bijzonder of standaard bruiloft arrangement

Natuurlijk hebben wij een standaard bruiloft arrangement op onze erkende trouwlocatie. Maar we vinden het ook superleuk om jullie te helpen met de dag zo te plannen zoals jullie dat wensen! Wij hebben drie sfeervolle zalen op onze bijzondere feestlocatie die we prachtig hebben ingericht. Wij vinden het heel erg leuk wanneer jullie een keer langs komen om een kopje koffie te drinken.
Wanneer de ‘klik’ met deze prachtige locatie in Drenthe er is dan kunnen wij voor jullie een passende offerte maken. Het bruiloft arrangement is in overleg met het bruidspaar in te vullen naar wens. We doen graag ons best om bij te dragen aan een spectaculaire dag! Graag zien wij dat jullie je alleen nog hoeven bekommeren om de jurkjes van de bruidsmeisjes en de bedankjes voor de gasten.

Wil je ook je vrijgezellenfeest plannen bij ons dan is dat ook heel goed mogelijk!

Je kunt kiezen uit een heleboel activiteiten bij het Sportlandgoed en je kunt daarna heerlijk eten in ons restaurant. Wil je graag meer informatie hierover kun je natuurlijk altijd even bellen met 0591314654 of een mail sturen. Wij helpen jullie graag verder!

bruiloft plannen drenthe
huwelijkslocatie plannen drenthe
huwelijk in drenthe
trouwfeest in drenthe

Trouwlocatie Drenthe

trouw locatie drenthe

Onbezorgd genieten van jullie mooiste dag

bruiloft locatie

Genieten van een goed geregelde en verzorgde dag

erkende trouwlocatie drenthe

Buiten trouwen, op het mooie Landgoed

Standaard bruiloft arrangement

Wanneer jullie de keuze hebben laten vallen op ons mooie Landgoed gaan we samen de dag doornemen en kijken of de bruiloftszaal naar jullie wens is voor het feest of dat jullie graag nog iets gewijzigd willen qua opstelling of decoratie. Ook kunnen we overleggen of er nog muziek, DJ of fotografie moet worden geregeld.

Ons standaard bruiloftsarrangement bestaat bijvoorbeeld uit de volgende onderdelen:

4 uur onbeperkt consumpties* dit zijn binnenlandse dranken maar in overleg zetten wij natuurlijk voor tante Annie dat ene likeurtje erbij.
3 koude en 3 warme hapjes, deze hapjes gaan wij met jullie overleggen om wél dat beetje extra aan de standaard hapjes toe te voegen.
Nootjes op tafel,dit kunnen bijvoorbeeld borrelnootjes en pinda's zijn maar m&m's en rozijntjes voor de kindjes zijn ook een optie. 
Zaalindeling naar wens (bijzonderheden in overleg want schilderen of behangen is geen optie) 
Zaalhuur wordt natuurlijk niet berekend.
Vanaf € 29,50 per persoon*
€ 15,-per kind (4 t/m 12 jaar)

* dit is een speciaal tarief wanneer jullie gebruik maakt van onze erkende trouwlocatie.

Jullie kunnen het bruiloftsarrangement aanvullen met de volgende opties:
Ontvangst met een kopje koffie/thee en gesorteerd gebak € 4,- p.p.
Glas Prosecco of mousserende wijn € 4,- p.p.
Broodje kroket ter afsluiting € 3,- p.p.
Puntzak friet ter afsluiting € 3,- p.p.
Broodje beenham ter afsluiting € 4, – p.p.
Blokhut en ontbijt voor het Bruidspaar wordt aangeboden door het Sportlandgoed zodat jullie 's avonds nog heerlijk kunnen na genieten van jullie bijzondere dag en 
's ochtends gezellig nog even kunnen na praten bij een lekker ontbijt.

Kosten die niet inbegrepen zijn: 
Leges Gemeente Emmen voor de huwelijksvoltrekking (ambtenaar, trouwakte enz.) 
Deze kosten zullen rechtstreeks door de Gemeente Emmen in rekening worden gebracht. 
Eventuele bijkomende kosten ten behoeve van aankleding in een bepaald thema of overige bijzonderheden / speciale wensen.


Wat betreft bijzonder is er bij het Landgoed Zwartemeer bijna alles mogelijk. Overleg met onze ceremoniemeester wat jullie graag willen en het wordt voor jullie geregeld. Willen jullie graag op het strand trouwen of aan het water? Dat kan op onze erkende en bijzondere trouwlocatie. Willen jullie alles op één plek als jullie gaan trouwen? Dat kan, wij kunnen de hele dag verzorgen en ook overnachten is bij ons mogelijk in onze knusse Canadese Blokhutten. Jullie krijgen als bruidspaar een overnachting in een Blokhut met ontbijt cadeau om romantisch de dag mee af te sluiten en 's morgens bij het ontbijt kunnen jullie nog even lekker nagenieten van de bijzondere dag.

Trouwfeest locatie Drenthe

bruidstaart Landgoed

Bruidstaart, vers gemaakt en naar eigen wens

bruiloft locatie strand

Locatie strand Landgoed Zwartemeer bruiloft

trouwfeest decoratie

Decoratie voor jullie bruiloft

Bruiloft feest in Drenthe

Jullie kunnen bij ons op onze erkende trouwlocatie de huwelijksceremonie vieren. Maar jullie willen natuurlijk óók een spectaculair trouwfeest! Wij hebben daarvoor drie zalen en voor de bijzondere bruiloften natuurlijk ook nog onze mooie pagodetent. Graag leren wij jullie kennen en vernemen jullie wensen zodat wij kunnen aanvoelen welke sfeer jullie zoeken en daarop kunnen inspelen. 

Deze bijzondere dag moet verlopen zoals jullie dat voor ogen hebben en daar helpen wij graag bij. Zo kunnen wij helpen jullie ideeën uit te werken en de bruiloft plannen. Wanneer er nog een DJ moet worden geregeld, decoratie of bruidsfotografie heeft onze ceremoniemeester een adressenbestand achter de hand.

Hebben jullie een budget voor de bruiloft? Ga dan niet op zoek naar een goedkope bruiloft locatie maar laat ons een huwelijksdag plannen binnen jullie budget. Ons idee over een bruiloft organiseren is dat wij vooral jullie ontzorgen als aanstaand bruidspaar en jullie tevreden kunnen terugkijken op een betekenisvolle dag! 

bruiloft taart drenthe

Bruidstaart naar wens

bijzondere bruiloft drenthe

Locatie Landgoed

bruiloft decoratie drenthe

Bruiloft Decoratie

unieke trouw locatie

Huwelijksvoltrekking

Contact