weddingplanner drenthe

Ja, plan onze hele bruiloft!

Geweldig! Jullie kiezen voor onze bruiloft locatie! Klik op de link en wij maken direct een afspraak met jullie om alle wensen door te nemen. Het wordt een prachtige dag!

Erkende trouwlocatie

Wij zijn een erkende trouwlocatie, dus van het officiële gedeelte tot aan het super trouwfeest 's avonds is alles mogelijk bij Landgoed Zwartemeer. Op deze pagina vind je alvast wat meer informatie over trouwen op Landgoed Zwartemeer.

erkende trouwlocatie drenthe

Huwelijks Ceremonie 

Wil je graag eerst informatie over het trouwen, een offerte voor de dag-gasten of weten wat mogelijk is op  de feestavond stuur dan een mail  door op onderstaande knop te klikken.  

Zij trouwden ook bij ons

huwelijks locatie drenthe

Dennis & Marion

Wij hebben onze complete bruiloft gevierd op het sportlandgoed. Wij hebben deze dag ervaren als een dag die aan alle kanten klopte.
Dit was mede te danken aan het personeel van het Landgoed. Niets was te veel en alles kon, waardoor wij ontspannen onze mooiste dag konden beleven. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kijken terug op een dag om nooit te vergeten. Ik kan iedereen aanraden om als je een zorgeloze dag wil waarin bijna alles mogelijk is ... te kiezen voor Landgoed Zwartemeer..... bedankt voor deze superdag! 

- Dennis en Marion

bruiloft in drenthe

Tharan & Beau

Wij hebben onze hele dag bij het Landgoed gevierd. Vanaf de koffie tot de feestavond. Alles was geweldig verzorgd, het was superwarm en ze hadden ijsjes voor de kindjes en overal waterpunten neergezet. De foto's op het park zijn geweldig geworden! Het eten was precies zoals we wilden en de feestavond was grandioos. We kijken echt met enorm veel plezier terug op deze bijzondere dag. Complimenten voor de begeleiding de hele dag, we konden echt genieten!

- Tharan en Beau

trouwfeest locatie drenthe

Herman & Brigith

Ook wij hebben onze complete bruiloft gevierd bij Landgoed Zwartemeer. Alles was tot in de puntjes geregeld! Elke keer dat ik belde over de decoratie was het geen moeite om weer een afspraak te maken of mee te denken over hoe wij ons feest precies wilden. We hebben genoten van een mooie, stralende dag en hebben geen zorgen hoeven hebben over bijvoorbeeld de muziek. Ook onze kindjes hebben een super leuke dag gehad! Complimentjes voor het Landgoed, zeker een aanrader!

- Herman en Brigith

Best wedding Deal

Best wedding deal

Wil je liever eerst telefonisch te woord worden gestaan? Dat kan, wij zijn altijd bereikbaar. Bel gerust, mijn collega's of ik maken graag even tijd voor jullie.