Over ons

Landgoed Zwartemeer is een restaurant in Zwartemeer, gemeente Emmen, in het mooie Drenthe. We serveren een breed aanbod aan heerlijke gerechten. Wij hebben een passie voor goed eten, de lokale gemeenschap en het delen van onze liefde voor eten.

Onze groene locatie leent zich perfect voor een trouwerij, wij zijn dan ook een erkende trouwlocatie. Jullie hele dag kan dan ook op één plek plaatsvinden met lekker eten zoals bijvoorbeeld een Buffet of BBQ. Overnachten is ook mogelijk en voor het bruidspaar hebben wij altijd een blokhut gereserveerd.

Vergaderen met lunches of diners kunnen wij voor zowel grote als kleine groepen faciliteren. De zalen zijn ruim opgezet, buiten ruime parkeerplaatsen en voor teambuilding hebben wij outdoor en indoor volop mogelijkheden. hier kun je een kijkje nemen op onze site Sportlandgoed


Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van ons bedrijf. Daarom focussen we op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - wij weten zeker dat je weer terugkomt!

Over Ons 

Ons team

Albertus & Irma

Ooit begonnnen als landbouwer maar gedurende de jaren groeide 
het idee om een recreatiepark te beginnen waar mensen kunnen
verblijven voor hun vakantie, handbalkampen zouden kunnen
organiseren of introductiekampen voor school. Alles onder één
dak op één plek was het idee. Dat is gelukt en er is inmiddels zoveel meer bijgekomen. Vergaderingen, bruiloften maar ook
gewoon verjaardagen vieren. Een plek waar je lekker kunt koffiedrinken, heerlijk kunt eten maar ook grote groepen kunt vermaken. Mensen blij maken met een verzorgde dag of weekend en ze plezier bezorgen, dat is waar wij voor staan.