Menukaart

Klik hier voor onze a la carte menu kaart

Wat gezellig dat jullie er zijn!

Ons restaurant in de gemeente Emmen kenmerkt zich door ongedwongenheid en een landelijke, ruime sfeer. En gezelligheid staat voorop bij ons. Ongedwongen genieten in ons restaurant of op de terrassen. Binnen of buiten, lekker de ruimte! 

Genieten van de natuur, er even helemaal uit en tóch veilig! Kindjes zijn van harte welkom, we hebben een speelhoek waar ze onbezorgd kunnen spelen.  

Hebben jullie hondjes bij je kun je gezellig met de hond op het terras plaatsnemen. 

Gezond, gevarieerd en volop ruimte

Op onze mooie terrassen volop de mogelijkheid om gezellig te eten. Sfeervol én gezellig . Onze overdekte terrassen bieden de mogelijkheid om lekker lang te tafelen of gezellig even met vrienden een biertje te doen. We beschikken over 4 zalen.

Genieten van lekker buiten eten 

We houden van lekker eten, een biertje en een wijntje. Voel je van harte welkom! 

Een boodschap voor onze gast van ons hele team:
‘Lieve gast, wij weten wat we doen, we zijn gezond en voorbereid op alles, dat is ons vak. Kom als je gezond bent gerust naar ons toe, we hebben zeer zeker de ruimte! Let een beetje op jezelf en op elkaar maar ontspan! Geniet! 

Heb je een flesje of babyvoeding kan dat altijd in onze keuken warm gemaakt worden. Voor de kleintjes die 'niks' of 'weet ik niet' willen eten kunnen altijd even met de kok overleggen. In de hal is er een speelhoek ingericht met kleurplaten, boeken en speelgoed zodat ze altijd even lekker kunnen spelen. Wanneer het weer het toelaat kunnen ze lekker buiten spelen. Geniet ervan!