dineren met groepen

Eten met groepen

Eten met een grote groep? Gezellig! Je bent bij ons van harte welkom. Geniet met vrienden, familie of collega's van Diner, Buffet of BBQ!

Eten met groepen

Eten met groepen is vaak lastig. Veel restaurants hebben niet de ruimte voor eten met grote groepen. En helemaal niet om besloten te zitten. Bij ons is dat juist helemaal geen probleem.

Landgoed Zwartemeer ingericht voor eten met groepen. We beschikken over 4 grote zalen. groepen vanaf 20 tot 300 personen zijn van harte welkom. Ook op onze terrassen bestaat de mogelijkheid om met grote groepen te eten.

Voor een familie diner hebben we de mogelijkheid van Private Dining. Een heerlijk driegangendiner of de Chef's Table. Een lekker Buffet of een BBQ is ook mogelijk.

Met een grote groep BBQ kunnen jullie binnen of buiten terecht. Je kunt zelf je BBQ samenstellen. Op grote grillen binnen zelf BBQ-en of met behulp van de Chef. Buiten hebben we 2 grote Ofyr BBQ's waarop de lekkerste gerechten kunnen worden bereid.

In de winter staan hierbij vuurkorven op het terras. Dekentjes en lichtjes zorgen voor extra sfeer. En het uitzicht op onze sprookjesachtige verlichte golfbaan is een lust voor het oog!

Onze Buffetten zijn speciaal voor eten met groepen. Ook wanneer jullie nog tot laat moeten werken hebben wij de mogelijkheid voor een Late Night Buffet of een Late Night BBQ. Onze Chef bereid dan live het vlees voor jullie. De Buffetten en BBQ's zijn zo samen te stellen zoals jij dat graag wil. 

Dineren met groepen

eten met groepen buiten

Familiediner met groepen

Met een grote familie is het vaak lastig om bij een restaurant te reserveren. Zeker als je ook nog een ruimte voor jullie familie apart wil. Bij landgoed Zwartemeer is dat wél mogelijk! We hebben 4 aparte zalen. Ook op onze terrassen is het mogelijk om gezellig met jouw familie privé te zitten en te eten. We laten jou graag de mogelijkheden zien.

eten met groepen laat

Late Night Diner

Ben jij met jouw collega's tot laat aan het werk? En wil je dan nog met de afdeling ergens gaan dineren? Vaak wordt dat moeilijk maar wij reserveren graag voor jullie! Een heerlijk Late Night Buffet, Diner of BBQ! gezellig na borrelen en misschien nog even onze verlichte golfbaan op! Dat is echt lekker genieten!

bijzonder eten met groepen

Bijzondere Diners grote groepen

Wil je graag exclusief genieten van de Chef's table? Of een bijzondere winter BBQ? Buiten genieten van vuurkorven, dekens, lampjes en een betoverende golfbaan! Je kunt al onze activiteiten combineren met een lekkere maaltijd. Maak er een gezellig dagje uit van!