Private Dining

Private Dining

Private Dining in Drenthe op een sfeervolle locatie. Een zakelijk diner of een familiediner, intiem en besloten.

Private Dining

Private Dining

Een familiediner vraagt om een intieme sfeer. Met elkaar herinneringen ophalen is wat lastiger in een luidruchtig restaurant. In één van onze sfeervolle zalen ontvangen wij jullie graag. Gezellig met elkaar eten en kletsen zonder gestoord te worden. Heerlijk genieten van Private Dining in één van onze smaakvol ingerichte zalen. In de zomer kunnen we ook buiten op één van onze terrassen een besloten diner organiseren.

Dineren met een grote groep of grote familie is vaak lastig te regelen en vergt nogal wat organisatie. Woont jouw familie in alle uithoeken van Nederland? Geen probleem, overnachten bij landgoed Zwartemeer is mogelijk. Gezellig met elkaar in Canadese Blokhutten met kampvuur napraten. De volgende ochtend een heerlijk ontbijt voor een geslaagde familiebijeenkomst.

Een familieweekend met alles erop en eraan. Heerlijk eten, en genoeg activiteiten om te doen. En toch genieten van privé, rust en ruimte. Jullie kunnen het weekend of de familiedag zo samenstellen als jullie willen. 

Willen jullie eerst even langskomen om te kijken? Leuk! Daar maken wij graag even tijd voor vrij. Zo kun je even de verschillende zalen bekijken en het mooie terrein.

Dineren met groepen

Dineren met groepen

Vaak is het lastig om een restaurant te vinden waar je met een grote groep eten kunt. Vragen om een zaal apart is dan helemaal een probleem. Landgoed Zwartemeer beschikt over 4 sfeervolle zalen die wij graag voor jouw groep reserveren. Voor rolstoelen, kinderstoelen of rollators is er voldoende plek.

Om te dineren met grote groepen is een Buffet, een drie gangen diner of een BBQ zeer geschikt. Vraag gemakkelijk een online offerte aan voor jouw groep. Overnachtingsmogelijkheden en activiteiten zijn natuurlijk een optie. Wij maken graag voor jou een passende offerte

Zakelijk Diner

Zakelijk Diner

Na het vergaderen de dag afsluiten met een smakelijk drie-gangen diner. Nog even evalueren onder het genot van een drankje en lekker eten. Voor een meerdaagse hebben we overnachtingsmogelijkheden. Ontbijt en lunch zijn zeer gevarieerd en gezond.

Chef's table

Fijnproevers

Voor fijnproevers is er de Chef's Table. De interactie met de chef-kok is een hele leuke ervaring. Een gezellige avond tafelen met uitleg van de chef-kok. Een geweldige manier om jouw gasten te laten genieten. 

Thema diner

Thema Diner

Houd je van de 70's? Of vind je Halloween leuk? Of misschien ben je verknocht aan Italie? Of Winterwonderland met een buitenBBQ? Het thema dat jij leuk vindt kan worden verwerkt in jullie besloten diner. De aankleding, de gerechten en de drankjes. 

Vier Gangen Menu

Soep

Heldere Groentenbouillon met Courgette en Cherrytomaat, snippers van gerookte Zalm en Ravioli van Spinazie en Ricotta
of
Sinaasappel-wortelsoep, licht gebonden soep van Sinaasappel en Wortel met een frisse Canelle van Creme Fraiche en Nootmuskaat

Voorgerecht

Gamba's, Black tiger Gamba's in een jasje van citroen- knoflook boter afgeblust met Chardonnay op een bedje van gele rijst
of
Chickenwings, zoet gemarineerde Chickenwings met een dip van Chilisaus

Hoofdgerecht

Zalmfilet, gebakken Zalmfilet met groen Asperge, Sugarsnaps, Cherrytomaat en een puree van zoete aardapppel
of
Lendebiefstuk, gebakken Lendebiefstuk met Courgette en Sugarsnaps, Cherrytomaat en aardappelgratin

Dessert

Chocolate Dream, chocolade Brownie overgoten met Karamel- en Chocoladesaus, Stracciatella ijs, slagroom en een Crumble van Oreo Cookies
of
Strawberry Cheesecake, Cheesecake onder een laagje aardbeiencompote en witte chocoladestukjes met Aardbeienijs, slagroom en Frambozenflakes


Dit vier gangen menu alleen op reservering, vanaf zes personen en per persoon 32,50.