uit eten met kerst 2019

Kerst 2020

Laten we deze Kerst in 2020 héél bijzonder maken! Samen genieten van een feestelijk kerstmenu!

Uit eten met Kerst 2020

Uit eten met Kerst is speciaal, vooral dit jaar. Samen onbezorgd eten lijkt zó lang geleden. Passende kleding uitzoeken, nog even naar de kapper. Het is gewoon een bijzondere, gezellige tijd. Daarom willen wij jullie ook van harte welkom heten en voelen ons vereerd om eerste Kerstdag samen met jullie te mogen vieren! Genieten met je vrienden, familie of gezin zonder zorgen. Schuif lekker aan voor een feestelijk Kerstdiner.

Kerst menu 2020

We zijn op dit moment bezig om een heerlijk menu voor jullie te bedenken, houd deze site in de gaten!

We hebben net als vorig jaar gekozen om jullie te trakteren om een drie gangen diner. Zo kunnen jullie heerlijk aan tafel genieten van al het lekkers dat we jullie brengen.
Geniet ervan, laat je verwennen met Kerst in 2020, wij vinden het fijn om te mogen bijdragen aan een feestelijke beleving.
Wanneer je vegetarisch of veganistisch eet, geef dat gewoon even door bij het reserveren. Voor jullie hebben wij een speciaal menu. Ook wanneer je 'lastige eters' in je gezelschap hebt. In overleg vinden we overal een oplossing voor.
Landgoed Zwartemeer is rolstoel toegankelijk en ook met parkeren kan daar rekening mee gehouden worden.
Kinderstoelen zijn aanwezig, wanneer je deze nodig bent kun je dit aangeven bij het reserveren. Ook hebben wij voor de kindjes een speelhoek.

Kerstarrangementen met activiteiten

Gezellig samen de cadeautjes uitpakken. Heerlijk lui ontbijten met elkaar. De kleren hangen allemaal al netjes op de kapstokken want jullie komen feestelijk eten bij het landgoed. Hoe leuk is het dan om samen nog even in de mooie natuur een GPS kerstwandeling te maken. Heerlijk eten en drinken met elkaar en samen erop uit in de mooie natuur. Op eerste Kerstdag zijn deze activiteiten te combineren met het feestelijk kerstdiner dat het Landgoed aanbiedt.

Kerstwandeling drenthe

We hebben nog meer leuke activiteiten die je met Kerst samen met familie of vrienden kunt doen. Midgetgolf, Curling en het spectaculaire Golf by Night! Stel je eens voor: na een heerlijk diner de verlichte golfbaan op. Vuurkorven buiten, sfeervolle lampjes op de baan en verlichte golfballen die als sterren door de lucht schieten. In combinatie met ons heerlijke diner wordt het een Kerst om nooit te vergeten!

Restaurant Landgoed Zwartemeer

Adres

Restaurant Landgoed Zwartemeer

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2
Zwartemeer 7894 EA
Nederland
0591314654

Openingstijden Kerst

 kerstdag 13.00 uur tot 22.00 uur