uit eten met kerst 2019

Geniet op eerste Kerstdag van een héérlijk Kerstdiner

Gezellig samen met vrienden en familie lekker lang tafelen bij Landgoed Zwartemeer

Uit eten met Kerst 2019

Uit eten op eerste Kerstdag is speciaal, iedereen doet zijn best om aanwezig te kunnen zijn. Passende kleding uitzoeken, nog even naar de kapper. Het is gewoon een bijzondere, gezellige tijd. Daarom willen wij jullie ook van harte welkom heten en voelen ons vereerd om eerste Kerstdag samen met jullie te mogen vieren! Genieten met je vrienden, familie of gezin zonder zorgen. Schuif lekker aan voor een fantastische Kerstdiner.

Kerst menu 2019

Starter

Proeverij van: Streekbitterbal met huisgemaakte mosterd, Nagelhout, Gamba in Chili/Ketjap met Wasabi sesamzaad, gerookte Zalm met truffelmayonaise
of
Ossenstaartsoep met een scheutje Madeira

Main

Keuze uit: 
*Combinatie van Noorse Zalmfilet met Hollandaise saus en Black tiger Garnalen 
*Trio van Wild met rode wijnsaus
*Samenhang tussen Varkensoester en Ribroast met verse chutney
*Duo van Bavette en Hollandse Biefstuk met kruidenboter of pepersaus

Dessert

Proeverij van: Apfelstrudel, Vanille saus, Vanille ijs, Brownie, Stracciatella ijs, Chocolade mousse, Stoofpeer, Slagroom
of
Koffie Sportlandgoed, koffie met lekkernijen

Kerst diner per persoon 39,50 *exclusief drankjes
Eerste Kerstdag vanaf 13.00 uur!

We hebben net als vorig jaar gekozen om jullie te trakteren om een drie gangen diner. Zo kunnen jullie heerlijk aan tafel genieten van al het lekkers dat we jullie brengen.
Geniet ervan, laat je verwennen met Kerst in 2019, wij vinden het fijn om te mogen bijdragen aan een feestelijke beleving.
Wanneer je vegetarisch of veganistisch eet, geef dat gewoon even door bij het reserveren. Voor jullie hebben wij een speciaal menu. Ook wanneer je 'lastige eters' in je gezelschap hebt. In overleg vinden we overal een oplossing voor.
Landgoed Zwartemeer is rolstoel toegankelijk en ook met parkeren kan daar rekening mee gehouden worden.
Kinderstoelen zijn aanwezig, wanneer je deze nodig bent kun je dit aangeven bij het reserveren. Ook hebben wij voor de kindjes een speelhoek.

Kerstarrangementen met activiteiten

Gezellig samen de cadeautjes uitpakken. Heerlijk lui ontbijten met elkaar. De kleren hangen allemaal al netjes op de kapstokken want jullie komen feestelijk eten bij het landgoed. Hoe leuk is het dan om samen nog even in de mooie natuur een GPS kerstwandeling te maken. Heerlijk eten en drinken met elkaar en samen erop uit in de mooie natuur. Op eerste Kerstdag zijn deze activiteiten te combineren met het feestelijk kerstdiner dat het Landgoed aanbiedt.

Kerstwandeling drenthe

We hebben nog meer leuke activiteiten die je met Kerst samen met familie of vrienden kunt doen. Midgetgolf, Curling en het spectaculaire Golf by Night! Stel je eens voor: na een heerlijk diner de verlichte golfbaan op. Vuurkorven buiten, sfeervolle lampjes op de baan en verlichte golfballen die als sterren door de lucht schieten. In combinatie met ons heerlijke diner wordt het een Kerst om nooit te vergeten!

Restaurant Landgoed Zwartemeer

Adres

Restaurant Landgoed Zwartemeer

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2
Zwartemeer 7894 EA
Nederland
0591314654

Openingstijden Kerst

1e kerstdag 13.00 uur tot 22.00 uur