vakantie in eigen land

Vakantie in Drenthe

Vakantie in eigen land, heerlijk even afgesloten van de rest van de wereld. Genieten van aandacht voor elkaar.

Vakantie in Nederland

We zijn een ruim opgezet park met vrijstaande 4 persoons Chalets met rondom een tuin, waardoor je niet perse in contact hoeft te komen met andere gasten. 

In deze tijden kan er zonder fysiek contact worden in en uitgecheckt. Genieten van veiligheid, natuur en de mooie omgeving staat centraal. Er zijn ook extra eisen gesteld aan hygiéne en controle op de Chalets.

Ons restaurant is op dit moment uiteraard gesloten maar even rustig wandelen of fietsen kan in deze tijd extra fijn zijn. Er zijn volop afhaal en bezorgmogelijkheden in onze buurt.

Gezellig in eigen land op vakantie! Een familieweekend, een visvakantie, een golfvakantie of een bedrijfsweekend midden in de mooie natuur van Drenthe. Ons Landgoed heeft 32 hectare natuur. Je kunt met je familie, vrienden of collega's genieten van alle gemakken én toch het gevoel hebben dat je even afgesloten van de wereld bent. 

Vakantie in Drenthe

familie vakantie nederland

Familievakantie 

Gezellig met je familie genieten van elkaar en de mooie natuur van Drenthe. Compleet verzorgde weekenden op ons Landgoed. Je kunt gebruik maken van de broodjes-service, tussen de middag een High Pizza eten en 's avonds een van een lekkere, goed verzorgde BBQ genieten. We stellen graag een compleet verzorgd pakket voor jullie samen. Ga voor een all inclusive familie vakantie in Drenthe!

golf vakantie nederland

Golfvakantie 

Golfen op onze mooie par 3 baan in de Drentse natuur. Met je vrienden een golfvakantie boeken staat garant voor een leuk weekend! In ons restaurant kun je genieten van een gezonde lunch of een heerlijk 3 gangen diner. We maken graag een op maat verzorgd pakket voor jou en je golf vrienden.

visvakantie nederland

Visvakantie 

Heerlijk aan de bosrand vissen of aan het strand. Met de familie op de camping weet je zeker dat iedereen zich vermaakt. Voornamelijk wordt er bij ons op karper gevist. Combineer met een verblijf op de camping of in de knusse Canadese Blokhutten. Jij en je vis maatjes gaan een super weekend tegemoet!

bedrijfsweekend nederland

Bedrijfsweekend

Ruimte, rust en van alle gemakken voorzien. Gezonde maaltijden en sportieve breaks tijdens vergaderingen. Het Landgoed is ook voor grote bedrijven compleet af te huren zodat exclusiviteit wordt gewaarborgd. Wij maken heel graag een voorstel op maat voor jou.